(Moederdag) Boeket bestellen  

Moederdag boeketten worden geleverd op zaterdag 12 mei. Deze kunnen uiteraard ook worden opgehaald in het Busje in Nesselande.

Wil je iemand anders of jezelf verrassen, verblijden of troosten met een mooi boeket bloemen? Bestel dan hier een portie geluk voor in een vaas. Of beter nog, bestel het boeket geleverd in een mooie glazen vaas voor een zacht prijsje. Vrolijk en speels geschikt, met liefde ingepakt. Om blij van te worden! 

Onderstaande afbeelding is een indicatie van de afmeting van het boeket. Het geleverde boeket kan qua kleur en bloemsoorten afwijken van de afbeelding. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het bezorgadres maar in de regio Rotterdam nooit meer dan € 4,95. We overleggen dit graag met u.

Speciale wensen? Laat ze achter in het bestelformulier. U ontvangt een factuur in uw mailbox tenzij anders afgesproken. Na het versturen van het bestelformulier ziet u een korte bevestiging van uw bestelling. Als we vragen hebben nemen we contact met u op.


Keywords: boeket - bestellen - bloemen - veldboeket - cadeau - geschenk - bestelling - Rotterdam - bos bloemen - thuis bezorgd - bezorgen - Amsterdams boeket - Nesselande - Park 16Hoven - Hillegersberg - Kralingen - Blijdorp - Bergen op Zoom - Krimpen aan den IJssel