Een rijdende bloemenwinkel

  gespecialiseerd in bruidswerk

 

Gaan jullie binnenkort trouwen? Bekijk dan het menu 'trouwen' voor veel foto's mét prijzen.Busje Bloemen is een mobiele bloemist. Onze omgebouwde srv wagen is een volledig uitgeruste bloemenwinkel met een dagvers assortiment. Met onze fleurige rijdende winkel rijden we drie dagen in de week verschillende routes op vaste dagen door Nesselande, Park 16Hoven, Nieuw Terbregge en Hillegersberg. Ál het bloemwerk kun je van te voren bestellen (bellen - appen - mailen - bestelformulier invullen) maar natuurlijk ook zelf komen uitzoeken in de bus. We staan (met een beetje geluk) toch met onze hele winkel voor de deur! Breng de vaas alvast mee, zorgen wij voor de rest. Alleen nog maar neerzetten, lekker makkelijk. Naast onze vaste routes verzorgen wij elke dag bruidswerk, rouwwerk, eventstyling, abonnementen en zakelijk bloemwerk.

Uiteraard bezorgen wij bloemen in de hele regio Rotterdam!

 


Bruidswerk bestellen

Ook voor bruidswerk kun je bij Busje Bloemen terecht. Met de grootste zorg maar ook met veel plezier werken wij aan een persoonlijk bruidsboeket. Elk boeket is bij ons uniek, helemaal passend bij de sfeer van jullie bruiloft. De aankleding van uw feestlocatie, corsages voor de gasten, een autoversiering enzovoort. Alles is mogelijk. Onder het menu 'trouwen' staan veel voorbeelden mét prijzen. Om het makkelijk te maken :) 

Meer informatie vindt je ook op ons profiel op bij The Perfect Wedding, https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/17932/busje-bloemen, de grootste trouwwebsite van Nederland. 

Bloemen bestellen en laten bezorgen

Bij Busje Bloemen kun je ál je bloemwerk bestellen en laten bezorgen (boeketten, bruidswerk, rouwstukken/rouwboeketten, evenementen, aankleding van feesten en partijen, speciale gelegenheden). Wij verzorgen ook zakelijke abonnementen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Rouwwerk bestellen

Busje Bloemen maakt persoonlijk rouwwerk. Een laatste bloemrijke groet voor een betaalbare prijs.

Bellen, mailen of appen voor meer informatie mag elke dag van de week! Vinden we leuk.

Tel. Kim 06-34065052 Tel. Monique 06-53653719


Onze openingstijden

woensdag
9:3017:00
vrijdag
9:3018:00
zaterdag
9:3018:00