Busje Bloemen

Rouwen

Rouwwerk

Rouwwerk kan geleverd worden in verschillende modellen en maten. Ook een kistbedekking, een veldboeket of een rouwboeket zijn mogelijk. Denk ook aan een boeket in een vaas laten bezorgen bij de familie van de overledene als blijk van uw steun. Uiteraard kan elk stuk geleverd worden met een lint, we geven u hierover graag passend advies. Om het persoonlijk te maken kunt u ook denken aan bloemen of takken uit eigen tuin te laten verwerken in het rouwwerk.

Grafstuk met lint

Een lint kan een mooie aanvulling zijn op rouwbloemen. We kunnen het lint in veel verschillende kleuren printen met de tekst die u wenst. Het lint bestaat altijd uit 2 delen en de prijs hiervoor is € 17,50. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kaart, deze kunt u eventueel zelf schrijven en naar ons verzenden zodat wij deze aan het rouwwerk maken. Wilt u wat inspiratie voor de tekst op lint? Klik dan hier. 

Vanaf prijs rouwwerk

Wij maken rouwbloemen altijd persoonlijk, maar dit betekent niet dat het duur is. U heeft een rouwboeket vanaf € 55. U kunt uw voorkeur met ons bespreken of e-mailen daarna maken we in overleg een passend bloemstuk binnen uw budget. De prijs is afhankelijk van de maat die u kiest en de soort en hoeveelheid bloemen. Wij werken niet met tussenkomst van Fleurop of Topbloemen dus het is geen standaard bloemwerk en kunnen we ook betere prijzen hanteren.

Bloemstuk voor een uitvaart uitkiezen

Tijdens ons eerste contact vragen we u altijd of u al heeft nagedacht over het model, de kleuren, de bloemen en het budget. Doorgaans worden de volgende modellen bloemstukken veel gekozen: Rond, ovaal, druppel, langwerpig. De kleuren en voorkeur voor bepaalde soort bloemen van het rouwwerk bepaalt uzelf of u laat zich leiden door de voorkeur van de familie. Natuurlijk zijn bloemen wel seizoensgebonden maar meestal kan wel gekozen worden uit een gelijkend alternatief.

Rouwwerk

Meer informatie?

Neem contact op